donderdag 8 maart 2018

Ossenstaartsoep met bruine bonen

OSSENSTAARTSOEP MET BRUINE BONEN

1 kleine rode paprika
100 gram katenspek
1 eetlepel boter of margarine
1 blik extra gevulde ossenstaartsoep (0,8 liter)
1 potje bruine bonen (nettogewicht 360 gram)
50 gram taugé
peper
2 takjes peterselie


Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Spek in reepjes snijden. In (soep)pan boter verhitten. Spek en paprika 3 minuten bakken. Ossenstaartsoep en bruine bonen toevoegen. Soep in 5 minuten verwarmen. Taugé toevoegen. Nog 1 minuut verwarmen. Op smaak brengen met peper. Peterselie erboven fijnknippen.
Serveren met bruin stokbrood.

2 personen

voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : maaltijdsoep

bron : Allerhande maart 1992

Geen opmerkingen: