APPEL KWARK EN ROZIJNEN
2 eetlepels rozijnen
2 appels
1 eetlepel suiker
1 theelepel kaneel
1 bakje magere kwark à 225 gram
½ deciliter halfvolle melk
In kopje met heet water rozijnen 5 minuten weken. Afgieten. Appels schillen, halveren en klokhuizen verwijderen. Boven kom grof raspen. Toevoegen: rozijnen, suiker en ½ theelepel kaneel. Door elkaar mengen. In andere kom kwark en melk door elkaar roeren. In 4 schaaltjes appelmengsel scheppen. Kwark erover verdelen.
½ theelepel kaneel over kwark strooien.
4 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 1 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Tip mei 1982
donderdag 25 mei 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten