CITROEN GEVULD MET EI EN TONIJN
2 eieren
4 citroenen
1 grote banaan
1 blikje tonijn (200 gram)
zout
peper
worcestershiresaus
2 takjes peterselie
4 gevulde olijven
Eieren in 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en in stukjes snijden. Citroenen halveren en uitpersen. Met grapefruitmesje uit citroenen rest van vruchtvlees en witte velletjes verwijderen. van bolle kant van citroenen dun plakje afsnijden. Banaan pellen. Tonijn afgieten. In kom tonijn en banaan fijnprakken. Ei en 2 eetlepels citroensap erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper, citroensap en enkele druppels worcestershiresaus. Hiermee citroenhelften hoog opvullen. Tot gebruik in koelkast zetten. In kopje peterselie fijnknippen. Olijven halveren.
Citroenhelften op 4 bordjes zetten. Peterselie erover strooien. Garneren met olijven.
4 personen
voedingswaarde : 215 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 2 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip mei 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten