RODE VRUCHTENFRAPPÉ
1 eetlepel rode-bessenlimonadesiroop
1 eetlepel frambozenlimonadesiroop
8 eetlepels kersensap (pot)
16 ijsblokjes
In kommetje schenken: rode-bessenlimonadesiroop, frambozenlimonadesiroop en kersensap. Door elkaar roeren. In koelkast in 1 uur door en door koud laten worden.
In icecrusher ijsblokjes schaven of ijsblokjes tussen theedoek leggen en met hamer stukslaan. In longdrinkglas ijs scheppen. Al roerend met lange lepel kersendrankje toevoegen. Rietje erin zetten. Direct opdienen.
1 persoon
voedingswaarde : 120 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd / wachttijd : 5 / 10 / 60 minuten
gerechtsoort : drank
bron : Tip mei 1987, Special Koele zomerdrankjes
donderdag 25 mei 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten