LAUWWARME AARDAPPELSALADE MET RADIJS
2 grote aardappelen
zout
1 bosje radijs
2½ eetlepel kruidenazijn
3 eetlepels olie
2 theelepels grove mosterd
1 theelepel suiker
zout
peper
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Kook de plakjes in weinig water met zout in 8 minuten beetgaar. Maak intussen de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Roer in een schaal de azijn, de olie, de mosterd, de suiker, zout en peper tot een sausje. Giet de aardappelplakjes af en schep ze met de radijs en de bieslook door het sausje. Breng op smaak met zout en peper. Dien direct op.
2 personen
voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 5 mei 1993
donderdag 25 mei 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten