ITALIAANSE KALKOENSCHOTEL
300 gram farfalle (pasta)
zout
peper
350 gram kalkoenfilet, in reepjes
2 theelepels kalkoen- of kipkruiden
1 eetlepel olie
3 eetlepels slagroom
25 gram groene olijven, ontpit
2 eetlepels fijngesneden peterselie
Pasta volgens gebruiksaanwijzing met zout beetgaar koken. Kalkoen met kalkoenkruiden bestrooien. Olie verhitten en kalkoen in 5 minuten rondom bruin bakken. Slagroom en olijven 5 minuten zachtjes mee verwarmen. Op smaak brengen met zout, peper en peterselie. Saus bij pasta serveren. Lekker met tomatensalade (20 kcal per 100 gram) en Parmezaanse kaas (15 kcal per eetlepel).
4 personen
voedingswaarde : 470 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
land : Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair april 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten