GEMARINEERDE CHAMPIGNONS
250 gram champignons
1 eetlepel citroensap
zout
2 lente-uitjes
2 eetlepels witte wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
versgemalen witte peper
Borstel de champignons schoon; halveer de grote exemplaren. Breng in een pan ruim water met het citroensap en zout aan de kook. Voeg de champignons toe en laat ze 2 minuten koken; giet de champignons af en laat ze uitlekken.
Snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes. Klop de azijn met de olie en peper door elkaar en schep de champignons en de lente-uitjes erdoor. Laat de champignons minstens 6 uur marineren; schep ze af en toe om.
Laat de champignons met de lente-ui goed uitlekken en serveer ze bij de kaasfondue.
4 personen
gebied : Zwitserland
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Barbecue, grill, gourmet en fondue / Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven en José van Mil
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten