TACO’S GEVULD MET KALKOEN
6 tacoschelpen
1 kalkoenfilet (200 gram)
25 gram boter of margarine
1 gesnipperde ui
1 eetlepel tacokruiden
¼ krop ijsbergsla
2 tomaten
geraspte belegen kaas
Mexicaanse saus
Verwarm 6 tacoschelpen in de oven volgens gebruiksaanwijzing. Snijd intussen 1 kalkoenfilet (200 gram) in smalle reepjes. Verhit in een pan 25 gram boter of margarine en bak de kalkoenreepjes met 1 gesnipperde ui en 1 eetlepel tacokruiden in 5 minuten gaar. Snijd ¼ krop ijsbergsla in smalle reepjes, wassen en goed uitslaan. Snijd 2 tomaten in kleine stukjes. Schep de sla, tomaat en kalkoen in de tacoschelpen en geef er geraspte belegen kaas en Mexicaanse saus bij.
2 personen
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Allerhande november 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten