AARDAPPELPARTJES MET OLIJVEN EN BASILICUM
1 sjalotje
40 gram zwarte olijven zonder pit
½ eetlepel kappertjes
2 ansjovisfilets
3 eetlepels olijfolie extra vièrge
450 gram voorgekookte aardappelpartjes
2 eetlepels fijngeknipte verse basilicum
zout
vers gemalen zwarte peper
Snipper het sjalotje. Snijd de olijven in plakjes. Hak de kappertjes en ansjovisfilets fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en schep de sjalot, de aardappelpartjes, de olijven, de kappertjes en de ansjovis erdoor. Smoor de aardappelpartjes met de deksel op de pan in 10 - 15 minuten zachtjes gaar. Schep de basilicum erdoor.
2 personen
voedingswaarde : 345 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 2 november 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten