vrijdag 26 juni 2015

Taco's met mais en mozzarella

TACO'S MET MAIS EN MOZZARELLA

100 milliliter olijfolie
4 teentjes knoflook, fijngehakt
2 uien, gesnipperd
2 groene pepers, zonder zaadjes, fijngehakt
500 gram courgette, in blokjes
2 blikjes mais, uitgelekt
8 gedroogde tomaten op olie, in stukjes
sap van 2 limoenen
2 eetlepels gehakte platte peterselie
12 taco’s
400 gram mozzarella, in blokjes of grof geraspt


Verhit de helft van de olie in een wok en fruit hierin de knoflook, ui en groene peper 2 – 3 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de courgetteblokjes erdoor en roerbak 4 – 5 minuten. Meng de mais, tomaten, limoensap en peterselie erdoor en warm mee. Breng op smaak met zout en peper. Vul de taco’s met dit mengsel en verdeel de mozzarella erover.

12 personen

voedingswaarde : 250 kcal per persoon
bereidingstijd : 35 minuten

gerechtsoort : buffetgerecht

bron : Boodschappen juni 2015
Een reactie plaatsen