zondag 19 februari 2012

Visspies met kerriesaus

VISSPIES MET KERRIESAUS

300 gram pangasiusfilet, ontdooid
1 rode paprika, in stukken
1 courgette, in dikke plakken
4 eetlepels olijfolie
1 duopak krieltjes (à 700 gram)
500 gram broccoli, in roosjes
1 zakje mix voor kerriesaus (à 26 gram)
250 milliliter halfvolle melk

Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd in stukken. Rijg de is met de paprika en courgette aan 4 satépikkers en bestrooi met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 12 minuten goudbruin en gaar. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de visspiesen in 10 minuten gaar. Kook ondertussen de broccoli in 4 minuten beetgaar. Bereid de kerriesaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en serveer met de krieltjes.

4 personen

voedingswaarde : 495 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Allerhande februari 2012

Geen opmerkingen: