PITTIGE EENPANSRAVIOLI MET ARRABBIATASAUS
3 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
490 gram pastasaus piccante
500 gram ravioli met kaas (koelvers)
1 citroen
2 takjes peterselie
Snijd 2 teentjes knoflook fijn. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de pastasaus en 360 milliliter water toe en breng aan de kook. Voeg de ravioli toe. Leg het deksel op de pan en kook de ravioli 2 minuten op een lage stand. Neem het deksel van de pan en kook de ravioli in nog 2 minuten beetgaar.
Boen intussen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Pers het overige teentje knoflook en snijd de peterselie fijn. Meng het citroenrasp met de knoflook en peterselie.
Schep de ravioli op 4 borden en bestrooi met het citroen-peterseliemengsel.
4 personen
voedingswaarde : 318 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Boodschappen juli 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten