MEDITERRANE PAPRIKAATJES MET OLIJVEN-ORZOSALADE
100 gram orzo
12 snoeppaprika’s
130 gram olijven met basilicum
5 gram krulpeterselie
3 eetlepels naturel dressing
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud in een vergiet. Laat uitlekken.
Halveer intussen de paprika’s in de lengte, laat de steelaanzet zitten, maar verwijder de zaadlijsten.
Snijd de olijven en peterselie fijn. Meng de olijven en peterselie met de orzo en dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Vul de paprikahelften met de salade. Leg ze in een afsluitbare bewaardoos en bewaar ze maximaal 8 uur gekoeld.
24 stuks
voedingswaarde : 168 kcal per stuk
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Middellandse zeegebied
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Boodschappen juli 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten