POMODORI CON RICOTTA, FONTINA E TUNA
4 eetlepels ricotta
100 gram fontina
2 eieren, gekookt
1 blikje tonijn op olie
1 eetlepel kappertjes
12 kleine tomaatjes
4 eetlepels verse peterselie, gehakt
1 sjalotje
2 eetlepels mayonaise
peper
zout
Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Snipper het sjalotje, verwijder eventuele ongerechtigheden uit de tonijn, hak de tonijn fijn en snij de fontina in blokjes. Prak de eieren fijn met een vork, meng dan alles door elkaar met de kappertjes, ricotta, peterselie en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout en vul hiermee de tomaten.
4 personen
gebied : Italië
gerechtsoort : borrelhapje
bron : 30 Italiaanse recepten met kaas / Henk Prins en Jon Eykens
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten