SLANKE CITROENPUDDING
1 pakje citroen-gelatinepuddingpoeder
½ citroen
1 zakje klop-klop
5½ eetlepel melk
In pan, pudding maken met ½ liter water volgens gebruiksaanwijzing op pakje. In kom schenken. Laten afkoelen. In koelkast in 2 uur stijf laten worden. Citroen wassen en in 8 halve plakjes snijden. In hoge kom klop-klop met melk stijfkloppen volgens gebruiksaanwijzing op pak. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Met 2 messen pudding in kleine stukjes snijden. Klop-klop erdoor scheppen. Over 4 schaaltjes verdelen. Garneren met schijfjes citroen.
4 personen
voedingswaarde : 90 kcal p.p.
bereidingstijd : 2 uur / 5 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Tip juni 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten