vrijdag 30 juni 2023

Slanke citroenpudding

SLANKE CITROENPUDDING

1 pakje citroen-gelatinepuddingpoeder
½ citroen
1 zakje klop-klop
5½ eetlepel melk


In pan, pudding maken met ½ liter water volgens gebruiksaanwijzing op pakje. In kom schenken. Laten afkoelen. In koelkast in 2 uur stijf laten worden. Citroen wassen en in 8 halve plakjes snijden. In hoge kom klop-klop met melk stijfkloppen volgens gebruiksaanwijzing op pak. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Met 2 messen pudding in kleine stukjes snijden. Klop-klop erdoor scheppen. Over 4 schaaltjes verdelen. Garneren met schijfjes citroen.

4 personen

voedingswaarde : 90 kcal p.p.
bereidingstijd : 2 uur / 5 minuten

gerechtsoort : nagerecht

bron : Tip juni 1980

Geen opmerkingen: