KALKOENSCHNITZEL MET RUMPOTVRUCHTEN
Bij de kalkoenschnitzel geeft u een romige kerriesaus met ui en champignons. En daarbij warme rumpotvruchten.
½ ui
½ bakje champignons (à 250 gram)
50 gram boter of margarine
zout
peper
4 ongepaneerde kalkoenschnitzels
1 zakje kerriesaus (McCormick)
2 deciliter melk
4 eetlepels rumpotvruchten
Ui pellen en snipperen. Champignons met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. In grote koekenpan 25 gram boter verhitten. Ui en champignons 5 minuten bruin bakken tot vocht is verdampt. Bestrooien met zout en peper. Ui en champignons uit koekenpan scheppen. In zelfde koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoenschnitzels in 10 minuten gaar en bruin bakken. Halverwege keren. Intussen schaal voorverwarmen. In pan kerriesaus maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Ui en champignons erdoor roeren. Kalkoenschnitzels op warme schaal leggen. Door bakvet rumpotvruchten roeren. 1 Minuut verwarmen. Over kalkoen verdelen. Kerriesaus overdoen in sauskom. Apart erbij geven.
Lekker met (driekleuren-)macaroni en dunne sperziebonen.
4 personen
voedingswaarde : 430 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip december 1988
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten