CROSTINI MET GEROOKTE MAKREEL EN ARTISJOK
1 stokbrood, in dunne plakken
3 eetlepels olijfolie
75 gram gerookte makreel
125 gram crème fraîche
1 sjalotje, gesnipperd
paar takjes peterselie, fijngehakt
rasp en sap van ½ citroen
1 blik artisjokken, uitgelekt
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de plakken stokbrood met de olijfolie en bak in de oven in 10 – 12 minuten goudbruin en knapperig.
Meng de makreel met de crème fraîche, sjalot, peterselie, citroenrasp, citroensap, zout en peper. Bestrijk het stokbrood met de romige makreel. Halveer de artisjokken in de lengte en leg ze op de stokbroodjes.
4 personen
voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 10 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Boodschappen december 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten