GRISSINI MET RODE PESTO EN PARMEZAAN
1 rol bladerdeeg, koelvers
2 eetlepels rode pesto
1 ei, losgeklopt
15 gram Parmezaanse kaas, geraspt
1 theelepel gedroogde oregano
Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit en snijd in lange, gelijke stroken van 2 centimeter breed. Bestrijk de stroken met pesto, draai tot een spiraal en leg voorzichtig met 1 centimeter tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk het bladerdeeg met ei en bestrooi met de kaas en oregano. Bak de stengels in de oven in 10 – 12 minuten knapperig en goudbruin.
4 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 10 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Boodschappen december 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten