zaterdag 24 december 2022

Grissini met rode pesto en parmezaan

GRISSINI MET RODE PESTO EN PARMEZAAN

1 rol bladerdeeg, koelvers
2 eetlepels rode pesto
1 ei, losgeklopt
15 gram Parmezaanse kaas, geraspt
1 theelepel gedroogde oregano


Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit en snijd in lange, gelijke stroken van 2 centimeter breed. Bestrijk de stroken met pesto, draai tot een spiraal en leg voorzichtig met 1 centimeter tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk het bladerdeeg met ei en bestrooi met de kaas en oregano. Bak de stengels in de oven in 10 – 12 minuten knapperig en goudbruin.

4 personen

voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 10 minuten

gerechtsoort : borrelhapje

bron : Boodschappen december 2022

Geen opmerkingen: