TURKSE TONIJNSCHOTEL
300 gram garnalen
300 gram verse tonijnfilet
1 blikje witte bonen (200 gram)
1 aubergine
200 gram champignons
4 tomaten
1 ui
1 teen knoflook, geperst
1 eetlepel majoraan
sap van 1 citroen
1 glas witte wijn
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels dille, gehakt
peper
zout
Pliceer de tomaten en snij ze in blokjes.
Snij de aubergine, champignons en ui in stukjes en de tonijnfilet in blokjes. Zet de tonijn aan in de hete olie, doe de aubergine, ui, champignons, knoflook en majoraan erbij en voeg als laatste de uitgelekte witte bonen, de tomaten en de dille toe.
Blus af met de witte wijn en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Serveer met rijst.
4 personen
gebied : Turkije
gerechtsoort : visgerecht
bron : 30 Recepten met tonijn / Henk Prins en Jon Eykens
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten