MANGO-IJS
3 rijpe mango’s
225 gram fijne tafelsuiker
1 eetlepel citroensap
3 deciliter slagroom
Schil 3 rijpe mango’s en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de mango en voeg 225 gram fijne tafelsuiker en 1 eetlepel citroensap toe. Klop 3 deciliter slagroom stijf en spatel dit door het mangomengsel. Draai het mengsel in een ijsmachine in 30 minuten tot ijs of laat het in een ijslaatje in 6 uur bevriezen. Schep het mengsel in het ijslaatje enkele keren om zodat er geen grote kristallen kunnen worden gevormd.
4 - 6 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidings- / bevriestijd : 25 / 30 minuten
gebied : Vietnam
gerechtsoort : nagerecht
bron : De nieuwe Oosterse keuken (Speciale uitgave van Tip Culinair) / Marlies Batelaan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten