JACKET POTATO MET TONIJN EN SPINAZIESALADE
1 grote aardappel van 200 gram (vastkokend)
1 tonijnsteak (125 gram)
2 volle eetlepels zure room
½ eetlepel Italiaanse kruiden
zout
(versgemalen) peper
2 eetlepels yoghurtdressing
100 gram panklare spinazie
Aardappel onder stromend water schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken. Op bord leggen en in magnetron in 3 minuten op vol vermogen (700 Watt) gaar laten worden. 3 Minuten laten nagaren.
Intussen tonijnsteak in kleine stukjes snijden en in kom mengen met zure room, Italiaanse kruiden, zout en peper. Aardappel over lengte insnijden en openduwen. Tonijnmengsel erin scheppen. In magnetron nog 1 minuut op vol vermogen verwarmen.
Intussen in kom dressing door spinazie scheppen. Spinaziesalade rond gevulde aardappel verdelen.
1 persoon
voedingswaarde : 435 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Allerhande mei 2000
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten