CARIBBEAN PUNCH
1 ananas
310 gram lychees met sap, uit blik
3 eetlepels poedersuiker
1 theelepel kaneelpoeder
½ theelepel gemalen nootmuskaat
4 kruidnagels
1 deciliter Amaretto
2 citroenen
2 limoenen
½ liter Southern Comfort
1 liter ananassap
½ liter sinaasappelsap
ijsblokjes
Doe 1 schoongemaakte en in stukken gesneden ananas met 1 blikje in vieren gesneden lychees (netto 310 gram) met sap in een kan. Bestrooi het met 3 eetlepels poedersuiker, 1 theelepel kaneelpoeder, ½ theelepel gemalen nootmuskaat en 4 kruidnagels. Schenk er 1 deciliter Bellini Amaretto bij. Laat het 1 uur intrekken. Schenk op het fruit: sap van 2 citroenen en 2 limoenen, ½ liter koude Southern Comfort, 1 liter koud ananassap en ½ liter koud sinaasappelsap. Serveer met ijsblokjes.
20 personen
gebied : Caribisch gebied
gerechtsoort : drank
bron : Allerhande 27 juni 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten