KRIELTJESSALADE MET EI EN MUNT
900 gram krieltjes
2 lente- / bosuitjes, in ringetjes
4 eieren, hardgekookt, in partjes
4 augurken, fijngehakt
2 - 3 eetlepels gehakte munt
muntblaadjes om te garneren
DRESSING
100 milliliter olijfolie
3 eetlepels citroensap
1 theelepel mosterd
mespuntje kerriepoeder
Kook de krieltjes gaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing met de bosui, eieren, augurk en gehakte munt door de krieltjes. Garneer de salade met muntblaadjes.
4 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Boodschappen juni 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten