WITTEKOOLSALADE MET FRUIT
3 eetlepels olie
2 eetlepels (kruiden)azijn
zout
peper
1 goudrenet
1 banaan
2 schijven ananas
200 gram gesneden witte kool
½ krop ijsbergsla
6 gepelde halve walnoten
In slaschaal sausje roeren van: olie, azijn, zout en peper. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Banaan pellen en in plakjes snijden. Ananas in stukjes snijden. Fruit en kool door sausje scheppen. Van ijsbergsla buitenste lelijke bladeren verwijderen. Wassen en in stukjes snijden. Noten grof hakken.
Sla luchtig door fruitmengsel scheppen. Bestrooien met noten.
4 personen
voedingswaarde : 220 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip januari 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten