ASPERGE-QUESADILLA
1 pakje aspergetips (100 gram)
zout
½ eetlepel olie
2 wraptortilla’s (doorsnede 25 centimeter)
50 gram magor (gorgonzola met mascarpone)
2 takjes basilicum
(versgemalen) zwarte peper
Snij een klein stukje van de onderkant van de asperges. Was de asperges en kook ze in een laagje water met zout in 2 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Bestrijk de koekenpan met olie, leg er een wraptortilla in. Bestrijk de tortilla met de magor en leg de asperges erop. Hak het basilicum fijn en strooi het over de asperges. Voeg naar smaak peper toe. Leg de tweede tortilla erop en bestrijk deze met olie. Druk de tortilla lichtjes aan.
Zet de pan op een middelmatig vuur en bak de quesadilla 4 minuten. Keer de quesadilla, met behulp van een deksel, en bak de andere kant ook nog 2 minuten. Snijd de quesadilla in 4 punten.
2 personen
voedingswaarde : 330 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Asperges / Anneke Ammerlaan
zaterdag 30 juni 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten