TURKSE SALADE
2 grote tomaten, zaadjes verwijderd, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
1 rode peper, zaadjes verwijderd, in dunne ringetjes
1 sjalotje, fijngesneden
1 eetlepel fijngesneden peterselie
10 blaadjes munt, fijngesneden
1 theelepel citroensap
4 eetlepels olijfolie
zout
peper
2 grote bladen ijsbergsla
Tomaten, paprika, rode peper, sjalot, peterselie en munt voorzichtig door elkaar mengen. Dressing roeren van citroensap, olie, zout en peper. Dressing door salade mengen. IJsbergsla op borden leggen, Turkse salade erover verdelen.
2 personen
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Turkije
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Slank & Snel : De fast cuisine van Michel Montignac / Ria Tummers, in Tip Culinair januari 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten