TURKS BROOD MET GROENTEN EN FETA
1 Turks brood
30 gram boter
3 - 4 vleestomaten
½ komkommer
1 ui
8 blaadjes ijsbergsla
1 Turkse peper of 1 paprika
250 - 300 gram feta
zout
peper
1 theelepel oregano
eventueel 14 olijven zonder pit
Snijd het brood in de lengte open en besmeer de snijvlakken dun met boter. Was de groenten. Snijd de tomaten en de komkommer in plakjes en de ui in flinterdunne ringen. Dep de slabladeren droog en leg ze op de onderkant van het doorgesneden brood. Snijd de peper in reepjes. Verdeel de tomaten, de komkommer, de ui en de peper over de sla. Verkruimel de feta erover. Strooi zout, peper en de oregano erover en garneer desgewenst met olijven. Dek af met de bovenste helft van het brood.
6 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Turkije
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Menu 17 mei 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten