GEPANEERDE KALFSSCHNITZELS UIT WENEN
4 kalfsschnitzels à 75 gram, dun uitgeklopt
zout
1 ei, losgeklopt
paneermeel
60 gram boter
1 citroen, in dunne plakjes gesneden
4 opgerolde ansjovisfilets met kappertjes
Wrijf het vlees met wat zout in en laat het zo even liggen. Wentel de schnitzels door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel. Druk het paneermeel goed vast en schud er het overtollige af. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de schnitzels in 4 minuten per kant gaar en lichtbruin. Leg de schnitzels op een schaal en houd ze warm. Garneer elke schnitzel met een plakje citroen en leg in het midden hiervan een ansjovisrolletje.
4 personen
gebied : Wenen, Oostenrijk
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Het groot Europees kookboek / Martin van Huijstee
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten