TEXMEX RUNDERREEPJES MET BABYROMAINE
350 gram runderreepjes
2 theelepels cajunkruidenmix
2 eetlepels olijfolie
25 gram boter
450 gram aardappelpartjes
250 gram romaatjes, gehalveerd
1 blik maïs, à 300 gram, uitgelekt
2 kropjes babyromainesla
Meng in een kom de runderreepjes met de kruidenmix en olie. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de aardappelpartjes in 8 minuten goudbruin. Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder olie of boter. Bak hierin de runderreepjes in 3 minuten goudbruin en gaar. Voeg de romaatjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur mee. Voeg de maïs toe aan de aardappelpartjes. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel ze over een platte schaal. Schep het vlees met de romaatjes in het midden. Serveer met de aardappelpartjes en maïs.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gebied : Texas, Verenigde Staten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Allerhande november 2013
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten