TAUGÉ MET PAPRIKA- EN WORTELREEPJES
1 rode paprika
3 bosuitjes
2 eetlepels zonnebloemolie
150 gram peen julienne
4 eetlepels rijstazijn
250 gram taugé
Verwijder de zaadlijsten van 1 rode paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Halveer 3 bosuitjes in de lengte en snijd in stukken van 4 centimeter. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een wok en voeg de paprika, bosui en 150 gram peen julienne toe. Voeg 4 eetlepels rijstazijn toe en bak 4 minuten op hoog vuur. Voeg 250 gram taugé toe en bak nog 1 minuut mee. Lekker met een omelet.
4 personen
voedingswaarde : 155 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gebied : Azië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Allerhande april 2013
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten