BLADERDEEGBAKJES MET ROEREI EN KAVIAAR
3 eieren
2 eetlepels melk
zout
peper
6 sprietjes bieslook
1 pak minipasteitjes (12 stuks)
40 gram boter
3 theelepels zwarte imitatie kaviaar (viskuit)
2 takjes peterselie
In kom eieren met melk, zout en peper tot een glad mengsel roeren. Boven kopje bieslook fijnknippen.
Oven voorverwarmen op 175°C. Bladerdeegbakjes op schaal zetten en 5 minuten in de oven verwarmen. Intussen in pan met dikke bodem boter smelten. Al roerende eimengsel toevoegen. Blijven roeren tot het gaar is. Bieslook toevoegen en nogmaals doorroeren. Pan van het vuur nemen. Minipasteitjes voor de helft vullen met het eimengsel. Zwarte imitatie kaviaar erover verdelen. Garneren met heel klein toefje peterselie. Direct opdienen.
6 personen
voedingswaarde : 185 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : amuse gueule
bron : Allerhande december 1990
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten