GEVULDE TURKSE PAPRIKA’S
8 Turkse paprika's
1 kuipje roomkaas van 200 gram
1 takje lavas
2 blaadjes salie
6 blaadjes kattenkruid
2 theelepels bruschetta kruiden
½ eetlepel chilisaus
Snij van de bovenkant van de paprika's de stronk af en haal de pitjes er uit. Kook deze twee minuten en spoel deze daarna af met koud water. Laat ze uitlekken. Meng de roomkaas met de kruiden en vul hiermee de paprika's met behulp van een slagroom spuit. Leg ze nu voorzichtig in een schaal en giet er een beetje olijfolie over. Gooi deze olie na gebruik niet weg, maar maak er een salade mee aan of bak er je vlees in.
Heerlijk bij de borrel of als tussengerecht op een warme dag.
4 personen
gebied : Turkije
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Inemieneke [Keukenheks]
zondag 26 april 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten