donderdag 29 juni 2023

Sneetje roerei met garnalen

SNEETJE ROEREI MET GARNALEN

50 gram garnalen
1/8-liter-blikje doperwten
4 eieren
4 eetlepels melk
zout
peper
2 eetlepels Parmezaanse kaas
1 eetlepel boter of margarine
4 sneetjes wittebrood


In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. Doperwten afgieten. In kom eieren met melk, zout, peper en kaas loskloppen.
In koekenpan boter smelten. Eimengsel toevoegen. Al roerende vast geworden gedeelte van bodem losmaken tot massa glanzend en gestold is. Sneetjes brood op 4 borden leggen. Achtereenvolgens beleggen met roerei, garnalen en 1 eetlepel doperwten.

4 personen

voedingswaarde : 205 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten

gerechtsoort : lunchgerecht

bron : Tip juni 1980

Geen opmerkingen: