BROODJE TONIJNSTEAK
1 eetlepel basilicumolie (Monini)
1 tonijnsteak (100 gram)
1 pakje gesneden champignons (125 gram)
½ bakje verse pastasaus Arrabiata (à 225 gram, AH Huistraiteur)
1 ciabattabroodjes
Tonijnsteak bestrijken met olie. In wok rest van olie verhitten en champignons al omscheppend in 4 minuten op hoog vuur bakken.
Tonijnsteak in grillpan in 5 minuten gaar roosteren, halverwege keren. Broodje opensnijden en snijvlakken in grillpan roosteren. Helft van champignons op bord scheppen. Saus door champignons in wok scheppen en 2 minuten doorwarmen.
Champignons met saus op onderste helft van broodje scheppen. Tonijn erop leggen en rest van saus erover verdelen.
1 persoon
voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Allerhande februari 2002
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten