zondag 6 september 2020

Russisch ei

RUSSISCH EI

1 pakje slaatjes mix (Koopmans)
ingrediënten volgens pakje
4 eieren
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
4 slabladeren
2 augurken


In kom slaatje maken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en halveren. Laten afkoelen. In kommetje mayonaise en ketchup door elkaar roeren. Slabladeren wassen en uitslaan. Augurken in plakjes snijden.
Op 4 bordjes slablad leggen. Hierop eihelften, met bolle kant naar boven, zetten. Slaatje rondom eihelften scheppen. Mayonaiseketchup over eieren verdelen. Garneren met augurk.

4 personen

voedingswaarde : 285 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 35 / 10 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : Tip september 1981

Geen opmerkingen: