GELE PAPRIKA-MUNTDIP
6 gele paprika’s
4 teentjes knoflook
1½ deciliter kruidenbouillon
bosje munt
2 eetlepels Griekse yoghurt
zout
peper
4 Schoongemaakte gele paprika’s in stukken snijden en met velkant naar boven onder grill 10 minuten roosteren. In plastic zak laten afkoelen en vel verwijderen. Paprika met 4 geperste teentjes knoflook en 1½ deciliter kruidenbouillon 10 minuten zachtjes koken. Pureren en laten afkoelen. Fijngehakt bosje munt en 2 eetlepels Griekse yoghurt, zout en peper erdoor roeren. Paprika-muntdip serveren in 2 gele paprika’s
4 personen
voedingswaarde : 325 kcal p.p.
bereidingstijd : 40 minuten
gerechtsoort : borrelhapje
bron : Tip Culinair november 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten