maandag 25 november 2019

Gele paprika-muntdip

GELE PAPRIKA-MUNTDIP

6 gele paprika’s
4 teentjes knoflook
1½ deciliter kruidenbouillon
bosje munt
2 eetlepels Griekse yoghurt
zout
peper


4 Schoongemaakte gele paprika’s in stukken snijden en met velkant naar boven onder grill 10 minuten roosteren. In plastic zak laten afkoelen en vel verwijderen. Paprika met 4 geperste teentjes knoflook en 1½ deciliter kruidenbouillon 10 minuten zachtjes koken. Pureren en laten afkoelen. Fijngehakt bosje munt en 2 eetlepels Griekse yoghurt, zout en peper erdoor roeren. Paprika-muntdip serveren in 2 gele paprika’s

4 personen

voedingswaarde : 325 kcal p.p.
bereidingstijd : 40 minuten

gerechtsoort : borrelhapje

bron : Tip Culinair november 1995

Geen opmerkingen: