zaterdag 19 oktober 2019

Cazuela de Queso Asado (Mexico)

CAZUELA DE QUESO ASADO (KAASTOAST)

2 sneetjes volkorenbrood
boter
groene chili
60 gram geraspte jong belegen kaas
knoflookpoeder
geroosterd sesamzaad
paprikapoeder
peterselie
partjes citroen of schijfjes sinaasappel
jalapeño


Leg 2 sneetjes volkorenbrood in een beboterde ovenvaste schaal. Besmeer ze met boter en bestrooi ze met fijngehakte groene chili.
Verdeel ongeveer 60 gram geraspte jong belegen kaas over het brood en bestrooi deze met knoflookpoeder en geroosterd sesamzaad naar smaak.
Laat de kaas onder een hete grill goudbruin worden, strooi er wat paprikapoeder overheen en garneer de sneetjes met peterselie en partjes citroen of schijfjes sinaasappel en jalapeño.

4 personen

gebied : Mexico
gerechtsoort : voorgerecht

bron : De vegetarische keuken van Mexico / Edith Metcalfe de Plata

Geen opmerkingen: