MELON WITH APRICOT AND ORANGE (MELOEN MET ABRIKOOS EN SINAASAPPEL)
150 gram gedroogde zoete abrikozen
4 kleine meloenen
2 sinaasappels
2 eetlepels Mandarine Napoléon (mandarijnlikeur)
(blaadjes citroenmelisse)
In kom met ruim koud water 150 gram gedroogde zoete abrikozen 12 uur weken. Afgieten. Abrikozen halveren. Van 4 kleine meloenen gekarteld deksel snijden. Zacht binnenste en pitjes verwijderen. Vullen met abrikozen en 2 sinaasappels, in partjes. Besprenkel het fruit met 2 eetlepels Mandarine Napoléon (mandarijnlikeur). Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. (Voor serveren garneren met blaadjes citroenmelisse).
4 personen
bereidings- / weektijd : 20 minuten / 12 uur
gebied : Engeland
gerechtsoort : ontbijtgerecht
bron : Tip Culinair maart 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten