PIMENTOES RECHEADOS COM BERINGELA (GROENE PAPRIKA’S, GEVULD MET AUBERGINE)
4 eetlepels olie
1 grote aubergine, geschild, in blokjes van 1 centimeter
1½ kop tomatensaus (bliksaus kan gebruikt worden)
8 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
1 teen knoflook, geperst
2 grote groene paprika’s, van zaad ontdaan, gehalveerd
Maak de olie heet in een koekenpan en bak de aubergine tot het zacht is. Meng het met de tomatensaus, 4 eetlepels kaas en de knoflook. Kook de paprika’s 5 minuten in kokend water met zout. Giet ze af en vul ze met het mengsel. Bestrooi met de rest van de kaas en bak ze 20 minuten in de oven op 175°C.
4 personen
gebied : Brazilië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Zuid- en Midden Amerikaanse Keuken / Susan Bensusan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten