SPAGHETTI MET GROENTEN EN KRUIDENSAUS
1 koolrabi (250 gram)
200 gram worteltjes
1½ deciliter umer
2 eetlepels 8-kruidenmix (Iglo)
zout
peper
100 gram spaghetti
1 uienbouillontablet
50 gram geraspte belegen kaas
2 takjes peterselie
Koolrabi schillen en in blokjes snijden. Worteltjes schrappen en in plakjes snijden. Umer en kruidenmix door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in 3 deciliter water met bouillontablet wortel en koolrabi in 10 minuten gaar koken. Spaghetti en groenten afgieten. Over 2 borden verdelen. Kruidensaus en kaas erover verdelen. Peterselie erboven fijnknippen.
2 personen
voedingswaarde : 360 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip februari 1992
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten