vrijdag 21 februari 2014

Spaghetti met groenten en kruidensaus

SPAGHETTI MET GROENTEN EN KRUIDENSAUS

1 koolrabi (250 gram)
200 gram worteltjes
1½ deciliter umer
2 eetlepels 8-kruidenmix (Iglo)
zout
peper
100 gram spaghetti
1 uienbouillontablet
50 gram geraspte belegen kaas
2 takjes peterselie


Koolrabi schillen en in blokjes snijden. Worteltjes schrappen en in plakjes snijden. Umer en kruidenmix door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in 3 deciliter water met bouillontablet wortel en koolrabi in 10 minuten gaar koken. Spaghetti en groenten afgieten. Over 2 borden verdelen. Kruidensaus en kaas erover verdelen. Peterselie erboven fijnknippen.

2 personen

voedingswaarde : 360 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip februari 1992

Geen opmerkingen: