RADICCHIOSALADE
3 eetlepels extra vergine olijfolie
3 eetlepels vincotto
2 eetlepels gekaramelliseerde balsamicoazijn
2 venkels, dungesneden
2 kropjes radicchio, bladeren los geplukt
3 (navel)sinaasappels, geschild, dungesneden
pitten van 1 granaatappel
platte peterselieblaadjes, om mee te bestrooien
Klop van de olijfolie, vincotto en azijn een dressing en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de venkel, radicchio, sinaasappel en granaatappelpitjes over een schaal en bestrooi met peterselieblaadjes. Besprenkel met de dressing.
8 personen
voedingswaarde : 107 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : salade
bron : Delicious. juli 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten