INGEMAAKTE UIEN
3 tropea-uien (of sjalotten), gehalveerd, in plakken van 5 millimeter
1 theelepel jeneverbessen, licht geroosterd
2 takjes salie
PICKLE
1 liter water
550 milliliter witte wijnazijn
180 gram suiker
snufje zout
Breng alle ingrediënten voor de pickle in een pan aan de kook. Terwijl je wacht, doe je de uien en smaakmakers in een gesteriliseerde pot. Giet de hete pickle erover tot de groenten volledig bedekt zijn en de pot vol is. Sluit af en laat afkoelen.
Voor 1 pot.
voedingswaarde : 573 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gebied : Apulië, Italië
gerechtsoort : inmaak (hartig)
bron : Giorgia Eugenia Goggi, in Delicious juli 2025
zondag 13 juli 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten