SNEETJE ROEREI MET GARNALEN
50 gram garnalen
1/8-liter-blikje doperwten
4 eieren
4 eetlepels melk
zout
peper
2 eetlepels Parmezaanse kaas
1 eetlepel boter of margarine
4 sneetjes wittebrood
In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. Doperwten afgieten. In kom eieren met melk, zout, peper en kaas loskloppen.
In koekenpan boter smelten. Eimengsel toevoegen. Al roerende vast geworden gedeelte van bodem losmaken tot massa glanzend en gestold is. Sneetjes brood op 4 borden leggen. Achtereenvolgens beleggen met roerei, garnalen en 1 eetlepel doperwten.
4 personen
voedingswaarde : 205 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip juni 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten