STOKBROOD MET GARNALEN EN AVOCADO
2 niet te rijpe avocado’s
300 gram gepelde Noorse garnalen
100 gram belegen kaas
3 eetlepels mayonaise
2 eetlepels chilisaus
½ sinaasappel
½ krop IJsbergsla
1 klein stokbrood
Avocado’s schillen, in lente halveren en pitten verwijderen. Vruchtvlees in stukjes snijden. In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. Kaas in blokjes snijden. In kom mayonaise vermengen met chilisaus. Toevoegen: avocado, garnalen en kaas. Omscheppen. Sinaasappel schillen en in stukjes snijden. Sla wassen, uitslaan en in reepjes snijden.
Stokbrood in lengte doormidden snijden. Onderste helft beleggen met sla en garnalenmengsel. Sinaasappel erover verdelen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen
1 persoon
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 / 15 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip juni 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten