KRABSALADE MET LIMOENMAYONAISE
1 blikje (175 gram) krab
4 – 5 krabsticks, in stukjes
1 hardgekookt ei
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel slagroom
1½ eetlepel limoensap
geraspte schil van 1 limoen
6 – 8 mooie blaadjes ijsbergsla
sprietjes bieslook
Krab en krabsticks mengen. Hardgekookt ei pellen en het wit fijn hakken (eigeel wordt als garnering gebruikt). Mayonaise, slagroom, limoensap- en rasp door elkaar roeren. Krab en ei erdoor scheppen. Krabsalade in blaadjes ijsbergsla scheppen. Garneren met bieslook en verkruimeld eigeel.
6 - 8 personen
voedingswaarde : 105 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Verenigde Staten
gerechtsoort : salade
bron : Special De echte Amerikaanse Barbecue, bijlage bij Tip Culinair juni 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten