GESTOOMDE FLAN MET GARNALEN
12 peultjes
zout
peper
100 gram garnalen
1 eetlepel (diepvries)doperwten
1 klein worteltje, grof geraspt
4 lente-uitjes, in dunne ringen
3 eieren
1½ deciliter kippenbouillon
2 theelepels sojasaus
beetje tuinkers
Peultjes 5 minuten koken. Garnalen en groenten over 4 ingevette soufflébakjes met een inhoud van 1½ - 2 deciliter verdelen. Eieren loskloppen met bouillon en sojasaus en in bakjes schenken. Bakjes afdekken met plasticfolie en in afgedekte stoompan boven kokend water in 12 – 15 minuten gaar stomen. Folie verwijderen, flans met tuinkers bestrooien.
4 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Tip Culinair april 1998
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten