TOMATEN-AVOCADOSALADE
3 tomaten
1 avocado
citroensap
1 bosuitje
4 eetlepels (Balsamico)azijn
2 eetlepels olijfolie
½ theelepel suiker
zout
peper
Was de tomaten en snijd ze in plakken. Snijd ze doormidden. Snijd de avocado langs de pit overlangs doormidden. Verwijder de pit en de schil. Snijd de avocadohelften in dunne schijven en besprenkel ze met citroensap. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Maak een dressing van de azijn, de olie, de suiker, zout en peper. Schik de tomaten en de avocado op 2 bordjes en schep de dressing erover. Garneer met de bosui.
2 personen
voedingswaarde : 381 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 8 / 5 minuten
gerechtsoort : salade
bron : Menu 19 april 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten