AARDAPPELSCHOTEL MET KNOFLOOK
25 gram boter
1 zak diepvries voorgebakken aardappelschijfjes (à 450 gram)
2 teentjes knoflook
zout
peper
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Smelt de boter. Vet een lage ovenschaal in met wat boter en spreid een laag aardappelschijfjes over de bodem uit. Pers de teentjes knoflook boven de rest van de boter uit. Besprenkel de aardappelschijfjes met wat gesmolten boter en strooi er zout en peper over. Verdeel er weer een laag aardappelschijfjes over. Sprenkel er weer gesmolten boter over en strooi er zout en peper over. Ga zo door tot de aardappelschijfjes op zijn. Verdeel de rest van de boter over de aardappelschijfjes. Bak de aardappelschijfjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
2 personen
voedingswaarde : 360 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 21 april 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten