CALIFORNISCHE LENTESALADE
1 komkommer, ongeschild, in halve plakjes
2 rode uien, in ringen
2 groene paprika’s, in lange dunne repen
4 grote vleestomaten, in partjes
150 gram zwarte olijven
4 grote augurken, in lange repen
4 dunne plakken feta of geitenkaas à 75 gram
zout
peper
2 theelepels gedroogde oregano of 1 eetlepel fijngesneden verse oregano
2 eetlepels fijngesneden peterselie
4 – 6 eetlepels olijfolie
Komkommer, uien, paprika, tomaat, olijven en augurk luchtig mengen en over 4 borden verdelen. Op elk bord plak feta leggen. Over salade zout, peper, oregano en peterselie strooien. Olijfolie erover schenken.
4 personen
voedingswaarde : 305 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Californië, Verenigde Staten
gerechtsoort : lunch- of hoofdgerecht
bron : Tip Culinair april 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten