EIPADDESTOEL MET SALADE
4 eieren
2 tomaten
200 gram selderijsalade
4 slabladeren
½ eetlepel Parmezaanse kaas
Eieren in 10 minuten hard koken. Laten schrikken en pellen. 2 Eieren halveren. Rest in stukjes snijden. Tomaten wassen. 4 Bolle kapjes eraf snijden. Rest van tomaat in stukjes snijden. In kom doen: stukjes ei, stukjes tomaat en selderijsalade. Door elkaar scheppen. Sla wassen en uitslaan.
Op 4 bordjes slablad leggen. Eiersalade erover verdelen. Half ei met bolle kant naar boven in salade zetten. Kapjes tomaat erop zetten. Bestrooien met kaas.
4 personen
voedingswaarde : 265 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip april 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten